Τρόποι Αποστολής:
Σε περίπτωση που έχετε διαλέξει ένα ογκώδες προϊόν, όπως σαλόνι, πολυθρόνα κλπ, θα δείτε πως ως επιλογή παραλαβής έχετε την “Παραλαβή από το Κατάστημα”. Εκεί θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την μεταφορική που επιθυμείτε ή να διαλέξετε με μια από τις συνεργαζόμενες εταιρείες του www.alexandras.gr .

Τα ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ για ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!

 

Τα εμπορεύματα παραδίδονται με την μεταφορική Group Trans Αφοι. Ιωαννίδοι.

 

Οι παραγγελίες εκτελούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη μέρα παραγγελίας εφόσον είναι ετοιμοπαράδοτα.

 

Οι παραδόσεις γίνονται Σε 2-7 εργάσιμες μέρες!!

 

Το Σάββατο δεν παραδίδει η μεταφορική είναι κλειστή.

 

Όπως και επίσης τα προϊόντα παραδίδονται επί πεζοδρομίου.
Για οποιαδήποτε άλλη εντολή θα πρέπει να μας ενημερώσετε όπως για π.Χ.

 

Παράδοση των προϊόντων μέσα στο χώρο σας χρεώνεστε τα εργατικά εξτρά τα οποία τα κρατάει η μεταφορική !!

 

 (Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη στις χρεώσεις τις μεταφορικής σε σχέση με τα εργατικά που θα μας ενημερώσει Η μεταφορική).

 

Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών που οφείλονται σε τρίτους, σε ανωτέρα βία ή σε συνδρομή γεγονότων.

 

Σε περίπτωση που δεν είναι ετοιμοπαράδοτο το προιόν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή με email για περαιτέρω ενημέρωση.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ
Αν επιθυμείτε να σταλεί η παραγγελία σας με μεταφορική της επιλογής σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε και να μας δώσετε όλα τα στοιχεία της μεταφορικής εταιρείας που επιθυμείτε.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας δεν έχει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά συμβεί κατά την μεταφορά. Την πλήρη ευθύνη την αναλαμβάνετε εσείς και η μεταφορική εταιρεία που επιλέξατε.

 

Αποστολή με εταιρεία γενικών μεταφορών:
Η παράδοση με εταιρείες γενικών μεταφορών προτείνεται για δέματα μεγάλου όγκου και βάρους (π.χ έπιπλα, καθρέφτες κλπ.) προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η αποφυγή ζημιάς κατά τη μεταφορά τους.

 

Εναλλακτικά ο Πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει μεταφορική εταιρεία της αρεσκείας του.

 

Οι μεταφορικές εταιρείες κατά κανόνα παραδίδουν τα δέματα “επί πεζοδρομίου” και όχι μέσα στο χώρο σας.

 

Σε κάθε περίπτωση κατόπιν συνεννόησης και ενδεχομένως με επιπρόσθετη χρέωση με τη μεταφορική εταιρεία μπορεί να γίνει παράδοση στο χώρο που θα υποδείξετε.

 

Παραλαβή από το χώρο του καταστήματος:
Επιπλέον σας δίνεται η δυνατότητα, κατά την διαδικασία παραγγελίας, να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας με δικό σας μεταφορικό μέσο από το φυσικό κατάστημα της εταιρείας μας χωρίς χρέωση μεταφορικών.
(επιλογή “παραλαβή από κατάστημα”)

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!:
Σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε: Αν επιθυμείτε το δέμα να σταλεί στην διεύθυνση σας, θα σας ενημερώσουμε για τον τυχόν επιπλέον κόστος & χρόνο παράδοσης.

 

Ο πελάτης υποχρεούται κατά την παραλαβή της παραγγελίας του, να ελέγξει την αρτιότητα των προϊόντων που παρήγγειλε και σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωμένος να παραλάβει συσκευασία η οποία είναι αλλοιωμένη, χτυπημένη, σπασμένη ή έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά.

 

Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος από τον πελάτη, η εταιρία δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμμένου είδους ή αντικατάσταση τυχόν απώλειας αφού τα εμπορεύματα με οποιαδήποτε μεταφορική ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του πελάτη και μόνο.
0
Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.