Έπιπλα για το σαλόνι σας μόνο από το Alexandras.gr

Το Σαλόνι μου. Είναι ουσιώδες το να επιλέγει κανείς έπιπλα για το σαλόνι, που να παρέχουν εργονομία και λειτουργικότητα, ώστε να μπορούν να είναι χρηστικά και να ταιριάζουν απόλυτα με το χώρο. Έπιπλα σε όμορφες γραμμές, με μεγάλη ποικιλία σε υλικά κατασκευής.
Επιλέξτε μέσα από τη συλλογή μας το έπιπλο, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, προσφέροντας ένα όμορφο και ιδιαίτερο στοιχείο στο σαλόνι σας!
Επιλέξτε το Έπιπλο Τηλεόρασης που ταιριάζει στον χώρο σας και καταστήστε τον λειτουργικό και όμορφο.
Καναπές Κρεβάτι. Η απόλυτη άνεση και πολυχρηστικότητα στον χώρο του σαλονιού, είναι ένας καναπές που να γίνεται κρεβάτι.
Προσθέστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης στο σπίτι σας επιλέγοντας μια παπουτσοθήκη.
Τραπεζάκι Σαλονιού σε πολλές διαστάσεις στο Alexandras.gr. Τραπεζάκι Σαλονιού σε χρώμα wenge, λευκό, καρυδί, ανθρακί, καφέ, μπεζ. sonoma.
Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από τραπεζαρία σε διαφορετικά στιλ για να διαλέξετε αυτό που σας εκφράζει.
Διακοσμητικά Κήπου, Έπιπλα Μπάνιου, Μαυροπίνακες, Μεταλλικά Διακοσμητικά, Παγκάκια Κήπου, Παραβάν, Πόρτες Laminate, Στοπ Πόρτας, Τραπεζαρία Εξ. Χώρου, Φανάρια Διακοσμητικά, Φανάρια Μεταλλικά.
Τα διακοσμητικά παραβάν, εκτός του ότι προσφέρουν μια μοναδική διακόσμηση στο χώρο μας, είναι λειτουργικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τόσους πολλούς τρόπους, που δύσκολα δεν θα ταιριάξει στο χώρο σας.
Δείτε στοπ πόρτας για το σπίτι σας σε διάφορα σχέδια & αποχρώσεις. Μεγάλη ποικιλία σε στοπ πόρτας για το σπίτι σας και όχι μόνο.
Φανάρια σε όλους τους τύπους, σε όλα τα χρώματα και μεγέθη για όλες τις εκδηλώσεις της ζωής μας.
Η διακόσμηση του κήπου είναι μια δημιουργική δραστηριότητα και θα πρέπει ο κήπος ή το μπαλκόνι μας να ανανεώνονται τακτικά, έτσι ώστε να αλλάζουν οι παραστάσεις του κήπου και να παρέχει μια καλή ατμόσφαιρα σε κάθε εποχή.