κατασκευη παιδικης κουκετασ

Θέλετε την δική σας

Μοναδική Κουκέτα;

Μπορούμε να σας κατασκευάσουμε την παιδική κουκέτα όπως εσείς επιθυμείτε!

Μερικές φορές έιναι δύσκολο να βρείτε την κουκέτα που θέλετε για το παιδί σας. Εμείς μπορούμε να σς κατασκευάσουμε την κουκέτα όπως την επιθυμεί το παιδί σας!

Είτε από Μασίφ Ξύλο είτε από Μελαμίνη, μπορούμε να σας προσφέρουμε μι γκάμα από τεχνοτροπίες που θα σας κάνουν να μην ψάχνετε αριστερά και δεξιά για κουκέτες.

Φυσικά  έχουμε και τις δικές μας, σε περίπτωση που δεν τις έχετε δει κάντε κλικ παρακάτω:

Παιδικές Κουκέτες Μασίφ Ξύλο

Παιδικές Κουκέτες Μελαμίνης

 

Αναλόγως με τον αριθμό των παιδιών και το μέγεθος του δωματίου, μπορείτε να εξετάσετε τις παρακάτω προτάσεις:

  1. Κουκέτα μεγάλης χωρητικότητας: Αν έχετε πολλά παιδιά ή αν το δωμάτιο είναι μικρό, μια κουκέτα μεγάλης χωρητικότητας θα ήταν ιδανική. Τέτοιου τύπου κουκέτες διαθέτουν συνήθως πολλαπλά κρεβάτια, συρτάρια και αποθηκευτικούς χώρους.

  2. Κουκέτα με γραφείο: Αν το παιδί σας είναι μεγαλύτερο και χρειάζεται χώρο για να μελετά ή να παίζει με τον υπολογιστή του, μια κουκέτα με ενσωματωμένο γραφείο θα ήταν ιδανική επιλογή.

  3. Κουκέτα με σκάλα: Αν το παιδί σας είναι μικρό, μια κουκέτα με σκάλα θα επιτρέψει στο παιδί να ανεβαίνει και να κατεβαίνει από το κρεβάτι με ασφάλεια.

  4. Κουκέτα με παραθυράκια: Αν το παιδί σας είναι πολύ μικρό, μια κουκέτα με παραθυράκια στα πλάγια θα επιτρέψει στο παιδί να παίζει και να αισθάνεται πιο άνετα στο κρεβάτι του.

Ανανεώστε το παιδκό δωμάτιο!

Έχουμε τις λύσεις και τις προτάσεις για να σας φτιάξουμε την κουκέτα ή τις κουκέτες που επιθυμείτε και να χαρίσετε χαμόγελα στα παιδιά σας!

Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να ξέρει τι σημαίνει ζωή, δεν μπορεί να ξέρει τι σημαίνει κόσμος, τι σημαίνει οτιδήποτε, ώσπου ν’ αποκτήσει ένα παιδί και να τ’ αγαπάει.

Λευκάδιος Χερν
Ελληνοϊρλανδός συγγραφέας (1850-1904)

δειτε μερικες δουλειες μασ

Θέλετe να σας κατασκευάσουμε την κουκέτα σας;

Συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω κι αν τυχόν βαριέστε…που λογικό είναι καλέστε μας στο Τηλέφωνο: +30 23510 39701

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.