Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, από το κατάστημα Alexandras.gr έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ.

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμο να απαντήσει στα ερωτήματά σας μέσω e-mail στο info@alexandras.gr.

Εάν προτιμάτε την τηλεφωνική επικοινωνία παρακαλώ πολύ καλέστε στο: +30 23510-39701.

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε και να συνοδεύονται από την απόδειξη η το τιμολόγιο πώλησης.

Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!

 

1) ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Σας συνιστουμε κατα την πραλαβή του προιοντος οπως ελεγξετε εξωτερικα της συσκευασιας για πιθανό χτύπημα η ελλάτωμα.Εάν βρεθεί καποιο χτύπημα η ελλάτωμα στο προιόν λόγω χτυπήματος της συσκευασίας παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εντος 48 ωρών!!
Σε διαφορετικη περίπτωση η εταιρεία Alexandras και η μεταφορική εταιρεία που σας παρεδωσε το προιον δεν αναγνωρίζει τη ζημιά!!

 

2) ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΧΓΟΣ
Παρακαλείσθε οπώς ανοίξετε τη συσκευασία ελεγξετε εαν συμεπεριλαμβάνονται όλα τα τεμάχια πρός συναρμολόγηση και αν ύπαρχει κάποια φθορά.
Εαν και εφόσον διαπιστωσετε τυχόν ελλειψεις η φθορές στο προιόν παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εντος 48 ωρών!!
Σε διαφορετικη περίπτωση η εταιρεία Alexandras και η μεταφορική εταιρεία που σας παρεδωσε το προιον δεν αναγνωρίζει τη ζημιά!!

 

3) ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Σε περιπτωσή που το προιον της παραγγελίας δεν σας ικανοποιεί παρακαλούμε οπως προβείτε σε ενέργεια να το επιστρέψετε στην εργοστασιακή του συσκευασία οπως το παραλάβατε δίχως να εχετε παρέμβει σε χρήση αυτού.
Να επισημανθεί πως σε αυτη την περίπτωση τα έξοδα Επιστροφής επιβαρύνουν τον Πελάτη. Δικαίωμα επιστροφής εχετε εντός 7 εργασιμών ημερών, απο την ημέρα έκδοσης της απόδειξης η του τιμολογίου της εκαστοτέ παραγγελίας!

 

4) ΠΡΟΣΟΧΗ
Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα παραπάνω και αν τυχόν το προιόν συναρμολογηθεί και η βλάβη αναφερθεί μετέπειτα .
Σας ενημερώνουμε οτι η εταιρεία δεν αναγνωρίζει οποιαδήποτε βλάβη ελάττωμα η επιθυμία Επιστροφής!!

 

5) Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει ένα προϊόν το οποίο είναι κατόπιν παραγγελίας σε κατασκευή, εφόσον έχει δοθεί το 50% της Προκαταβολής και έχει συμφωνήσει με τους όρους της εταιρείας και εφόσον έχει ενημερωθεί από το αρμόδιο τμήμα ότι είναι έτοιμο προς παράδοση, αποφασίσει ότι δεν το θέλει, η προκαταβολή που έχει κάνει κατάθεση δεν επιστρέφεται!

 

Eπιστροφές χρημάτων

Με την παραλαβή του επιστρεφόμενου είδους ξεκινάει η διαδικασία έγκρισης της επιστροφής.
Τα προϊόντα ελέγχονται ως προς το αν πληρούν τους προαναφερόμενους όρους και προϋποθέσεις.
Εφόσον η επιστροφή γίνει δεκτή, θα ενημερωθείτε με e-mail, για την επιστροφή των χρημάτων σας.

 

Επιστροφές για πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Η επιστροφή των χρημάτων σας, θα πραγματοποιηθεί στον αριθμό λογαριασμού που θα μας δηλώσετε στο e-mail
Θα πρέπει επίσης να μας καταγράψετε το όνομα της τράπεζας, το όνομα κατόχου του λογαριασμού και τον κωδικό IBAN.

 

Δικαιούμαστε ωστόσο να καθυστερήσουμε την επιστροφή των χρημάτων, μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα προϊόντα και ελέγξουμε την κατάσταση τους, η οποία θα πρέπει να είναι άριστηόπως ήταν κατά την αποστολή τους !!

 

Σας ευχαριστουμε που μας επιλεξάτε για της αγορές σας !!