Συνέντευξη με την Άννα Ζηρδέλη

Η μοναδική και γλυκύτατη Άννα Ζηρδέλη σε μια μικρή συνέντευξη με την Αλεξάνδρα Μαυρίδου, αποκλειστικά και μόνο στο Alexandras.gr

Καταρχάς θέλω να σε ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνεις για αυτή την μικρή συνέντευξη. Φαίνεται ότι είσαι ένα χαρούμενο και θετικό άτομο και είναι χαρά μου να μιλήσουμε.

Άννα – Εγώ σας ευχαριστώ για την πρόσκληση και τη φιλοξενία και για εμένα είναι χαρά να μιλήσουμε. 

 

Αλεξάνδρα – Πες μου τα νέα σου με τί ασχολείσαι αυτό το διάστημα?

 Άννα – Μόλις ολοκλήρωσα τον κύκλο σπουδών μου  – τη διπλωματική μου στο θέατρο στη σχολή του « Ιάκωβου Καμπανέλλη »  . Προσπαθώ για το αμέσως επόμενο διάστημα να ξεκουραστώ και να οργανώσω τα επόμενα βήματα μου.

 

Αλεξάνδρα – Θεωρείς ότι η τηλεόραση σε άλλαξε προς το καλύτερο ή σε έκανε πιο σκεπτική για τους γύρω σου?

 Άννα – Κάθε καινούριο αντικείμενο και κάθε καινούργια επαγγελματική εμπειρία έχει να σου δώσει κάτι πόσο μάλλον η τηλεόραση που θεωρώ ότι είναι το πιο ισχυρό μέσο.  Σκεπτική δεν θα πω ότι με έκανε αλλά σίγουρα με έφερε σε επαφή με πολύ και διαφορετικό κόσμο συνεπώς και με διαφορετικούς τρόπους σκέψης.

 

Αλεξάνδρα –  Έμαθα ότι έχεις σπουδάσει υποκριτική και διοίκηση επιχειρήσεων, πως βλέπεις την χώρα μας στην κρίση, θεωρείς ότι υπάρχουν ευκαιρίες για νέες επιχειρήσεις?

 Άννα – Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια η οικονομική κρίση έχει επιφέρει πολλές κυρίως δυσάρεστες αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων στην Ελλάδα . Από την άλλη όμως θεωρώ ότι ακόμη και κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες ένας εργατικός άνθρωπος και ένα κοφτερό μυαλό μπορεί να βρει διέξοδο εντός Ελλάδος. Πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη σε αυτό.

 

Αλεξάνδρα –  Τα Social Media έχουν αλλάξει την ζωή μας και είναι γεγονός. Είσαι άνθρωπος της τεχνολογίας?

Άννα –  Τα Social Media είναι σημάδι των καιρών μας και εγώ ως ένας νέος άνθρωπος συγχρονισμένος με το πνεύμα της εποχής δε θα μπορούσα να μην ακολουθήσω αυτή την τάση. Άλλωστε είναι ένας πολύ εύκολος και άμεσος τρόπος να επικοινωνήσεις τα μηνύματά σου και να έρθεις σε επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι πρέπει να χάσουμε “την παραδοσιακή” επαφή. 

 

Αλεξάνδρα –  Υπάρχει κάτι που θα άλλαζες στην όλη πορεία σου ή έχεις αποδεχτεί τα πάντα και συνεχίζεις?

Άννα – Στη μέχρι τώρα πορεία μου έχουν υπάρξει και αστοχίες και πολύ σωστές αποφάσεις όπως είμαι λογικό . Παρόλα ταύτα συνεχίζω να κάνω με ειλικρίνεια αυτό που θέλω προσπαθώντας να διδάσκομαι από τα λάθη μου και τις προηγούμενες εμπειρίες.

 

Αλεξάνδρα –  Αν θα μπορούσες να συμμετέχεις σε μια ταινία, οποιαδήποτε, ποια θα ήταν αυτή και γιατί ?

 Άννα –  Η ταινία που με έχει χαρακτηρίσει  και κάθε φορά που την βλέπω έχει και καινούργια ανάγνωση με πολυεπίπεδα και πολλές κατευθύνσεις μηνύματα (τόλμης, θάρρους, αγάπης) βασικά συστατικά στη ζωή ένωση ανθρώπου. 

 Παραγωγή Γαλλική «Αγάπα με Αν τολμάς» με τη Μαριόν Κοτιγιάρ . 

 

Αλεξάνδρα –  Είσαι άνθρωπος που ζει και κινείται με βάση την λογική ή το συναίσθημα?

Άννα –  Θεωρώ πως κανείς δεν μπορεί να βάζει αυστηρά σε πρώτο πλάνο τη λογική ή να παρασύρεται μόνο από το συναίσθημα.  Προσπαθώ ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια να ακολουθώ ένα συνδυασμό και των δυο στη σωστή ισορροπία.

 

Άννα σ’ευχαριστώ και πάλι για την τιμή που μου κάνεις.

 

Αλεξάνδρα Μαυρίδου